Edsel Juliet

Bands

Maak van je evenement, festival of feest een groot succes met de diverse bands van Edsel “Payo” Juliet.

Edsel Juliet Latin Sensation (solo act)

Edsel is nu ook solo te boeken. Helemaal alleen gaat hij los op de timbales en als geen
ander weet hij iedereen mee te laten swingen…
Lees verder

Edsel Juliet & His Salsa SessionBand

Salsa muziek zoals het bedoeld is: puur, eerlijk en authentiek. Laat je meeslepen op de geweldige ritmes en de muzikale verbinding tussen de muzikanten onder leiding van Edsel Juliet die voor deze gelegenheid zelf de timbales speelt.
Lees verder

Edsel Juliet & La Banda Loca

De naam zegt het al: ondanks de kleine bezetting krijgen de gasten het gevoel dat er een volledige “te gekke” Caribische / Zuid-Amerikaans orkest staat te spelen. Een avondje met Edsel Juliet & La Banda Loca betekent volop feest en party muziek.
Lees verder

Casma

Casma staat voor “Caribbean Sound Machine” Een Caraïbische Entertainment Band, waar gezelligheid en kwaliteit bij elkaar komen. Het zijn muzikanten waar Edsel Juliet al jaren mee werkt. Ze zijn één voor één Top- muzikanten die bijna overal op de wereld gespeeld hebben.
Lees verder

Lasú

Met Lasú (Latin Sunshine) waan je je al bij de eerste muzieknoten op een tropisch Caribische party. Ze brengen de beste Latin nummers ten gehore: Gouden oude maar ook de allernieuwste Latin hits brengt deze viermansterke formatie Lasú op een feestelijk wijze.
Lees verder

La Caña (Suikerriet)

Suikerriet is een natuurlijke suikerbron: een snoepje uit de Tropische natuur en dit geldt ook voor de mannen van Salsa La Caña. Na diverse muzikale omzwervingen zoals klassiek, Jazz en pop zijn de muzikanten een andere weg ingeslagen en brengen nu traditioneel Cubaanse Salsamuziek.
Lees verder

Un otro Típiko Juliet

Wereldmuziek met traditionele instrumenten. Als kind vormde Edsel Juliet met zijn broers Tipiko Juliet. Veertig jaar later maakt Tipiko Juliet zijn rentree.
Lees verder

Saljuco Bigband

Deze 25-mans sterke formatie vertolkt de beste salsa en world-sound in Europa. Hun première-optreden beleefden ze tijdens de Koninkrijksviering 2006. En met het Amersfoorts festival Dias Latinos in 2007 was de band ook present. Het publiek was laaiend enthousiast.
Lees verder