Edsel Juliet

Edsel Juliet & His Salsa SessionBand

Haal Latijns- en Zuid-Amerika naar je event! Salsamuziek zoals het is bedoeld: puur en eerlijk,  vertolkt door dé salsasensatie van het jaar: Edsel Juliet & His Salsa SessionBand.
Laat je meeslepen op de geweldige ritmes en de verbinding tussen de muzikanten onder leiding van Edsel Juliet die voor deze gelegenheid zelf de timbales speelt.

Edsel Juliet & His Salsa SessionBand  bestaat uit een basisband van 7 man/vrouw professionele muzikanten, inclusief Edsel en brengen het beste van de salsamuziek. Klassiekers maar ook  eigen composities passeren de muzikale revue.  De interactie met de muzikanten en het publiek staat voorop en dat maakt ieder optreden een feest. Diverse muzikanten sluiten zich aan bij de optredens en het kan zo maar zijn dat er in plaats van 7 personen meer muzikanten staan mee te spelen.  Dit alles maakt een optreden van Edsel Juliet & His Salsa SessionBand keer op keer uniek omdat vaak ter plekke nieuwe composities of arrangementen ontstaan.

De muziek van Edsel Juliet & His Salsa SessionBand heeft een boodschap. Tijdens een optreden gaat het niet alleen om goede muziek maar ook het showelement, de entertainment of de samenwerking tussen de muzikanten maar ook om de interactie met het publiek maakt het af!

 

 


Edsel Juliet & His Salsa SessionBand blijft niet onopgemerkt: wat volgt zijn diverse televisie-opnames bij live optredens en wordt de band gevraagd bij televisie-uitzendingen als Pauw (Juni  2018) en Top 2000 a gogo (December 2018).

 

 

Mogelijkheden
Edsel Juliet & His Salsa SessionBand speelt max. 3 x 40 minuten of 2 uur non-stop.
Salsa pauzemuziek is mogelijk, wanneer dit van tevoren wordt afgesproken. In combinatie met Edsel Juliet & His Salsa SessionBand is ook een Salsa Dansworkshop mogelijk. Dit moet bij de boeking van de band worden afgesproken.

 

Clips tv-uitzending
Bekijk de tv-optredens voor een impressie of bezoek één van onze optredens:

Impressie live optreden