Edsel Juliet

La Banda Loca

Je Feesttip: Opzwepende muziek met Edsel Juliet & La Banda Loca
La Banda Loca: de naam zegt het al: ondanks de kleine bezetting krijgen jij en je gasten het gevoel dat er een “te gek” Caribische / Zuid-Amerikaans orkest staat te spelen. Edsel Juliet speelt drie muziekklanken – piano, bas en blazerspartij- tegelijk op de keyboard. Samen met twee percussionisten op de timbaal en conga’s, gecombineerd met zang en animatie, zorgt La Banda Loca voor een feestelijke sound waarbij het moeilijk is om niet mee te dansen. Gegarandeerd een groot succes!

 

Party with a twist of comedy
Uiterst dansbare muziek (vooral eigen werk maar ook populaire covers) en voor iedere gelegenheid: festivals, cafés, bedrijfsfeest, receptie, verjaardagsfeest…En met het enthousiasme van Edsel Juliet staat La Banda Loca garant voor een geweldige avond. Feeling Hot Hot Hot met La Banda Loca…Dat wordt zweten en vooral veel plezier!

Salsa
Voor Salsa-liefhebbers biedt Edsel Juliet & La Banda Loca een exclusief Salsa repertoire. Meld dit wel even bij het boeken van de band.

Mogelijkheden
Een optreden bestaat uit maximaal 3 sets van circa 40 minuten. Extra sets mogelijk in overleg!
De band treedt licht versterkt als geheel versterkt op. Muziekrepertoire: populair dansmuziek maar ook rustige bolero’s.

Alleen in Nederland
La Banda Loca is in het bezit van een eigen geluidsinstallatie voor middelgrote zalen (tot 100 man), dat ook gebruikt kan worden voor toespraken en presentaties (meerprijs). Voor optredens in grote zalen beschikken wij over onze vaste geluidsteam (meerprijs).
De pauzemuziek kan, wanneer dit van tevoren wordt afgesproken, worden verzorgd.

In combinatie met La Banda Loca is ook een Salsa Dansworkshop mogelijk. Dit moet bij boeking worden afgesproken.

Vraag ook naar de mogelijkheden voor DJ’s en dansgroepen.
Voor meer info: neem contact contact op.

Selectie repertoire
Il faut danser

Payo!

Een uurtje in mijn schuurtje

Ate wega ta kuminsa

Maria

Son Sabrosón

Amor skondi

Kabaron!

Frikandel