Edsel Juliet

Saljuco

Saljuco

Saljuco staat voor Salsa Juliet & Company. In de jaren 80 en 90 was Saljuco één van de beste Salsa-orkesten die Europa heeft gekend. Zo heeft deze bigband opgetreden in Duitsland, Griekenland, Engeland, Zwitserland, Frankrijk, België en Italië maar ook op de Nederlandse Antillen. En nu zijn ze terug! Onder leiding van Edsel “Payo” Juliet neemt deze 25-mans sterke orkest de bezoekers mee op een spectaculaire reis waarbij het vooral gaat om muziek en show. Uiterst dansbare Salsa-, Latin- en wereldmuziek voor een groots evenement of festival.
Saljuco Bigband is samengesteld uit binnen- en buitenlandse muzikanten waardoor de muzikale creativiteit van al deze bevolkingsgroepen goed op het podium te horen is. De muzikanten komen uit Nederland, Oekraïne, Nederlandse Antillen en Aruba, Israël, Puerto Rico, Argentinië, Venezuela, Uruguay en Japan. Alle muzikanten hebben in binnen- en buitenland op muzikaal gebied hun sporen ruimschoots verdiend.
Saljuco brengt 95% eigen werk van Edsel Juliet ten gehore. De arrangementen die door Saljuco worden vertolt zijn o.a. van bekende muzikanten zoals Eric Calmes, Ilvio Pieters, Edgar Supreano, Randel Corsen, Gregorie Colina, Hector Sampson en van Edsel Juliet.
Saljuco bestaat uit 14 blazers, bas, piano, keyboard, conga, bongo, timbaal en 5 vocalisten. Indrukwekkend om te zien, naar te luisteren en om te dansen!
Mogelijkheden
Een optreden bestaat uit 2 lange of 3 korte sets.
Vraag naar de mogelijkheden en boek Saljuco Bigband voor uw evenement of festival.

Video Saljuco: